CISA YOUNG PROFESSIONALS STEERING COMMITTEE

YOUTH DAY EVENT - 14 JUNE 2023

"The sky is not my limit – I am" T.F. Hodge

8:30am - 11:30am

No	Item	Time	Duration	Person Responsible
CISA – Young Professionals Steering Committee (15 Mins)				
1.	Opening and Welcome	08:30 - 08:35	5 mins	Rianne Potgieter
2.	 Youth Committee Introductions and Event Overview The 4 Pillars – An introduction 	08:35 - 08:40	5 mins	Marelize Gloy
Presentation – The 4 Pillars (55 Mins)				
3.	Pillar 1: Technical Compliance Training	08:40 – 08:55	15 mins + 5m Q&A	Kimberley McEwan
4.	Pillar 4: Professional Readiness	09:00 – 09:30	20 mins + 10m Q&A	Nishaat Limbaba
5.	Pillar 2: Industry Requirements Industry that has specific requirements for COs Example of Financial Services (RE, COB etc.)	09:30 – 09:50	15 mins + 5m Q&A	Wajdah Fataar
Comfort Break (09:50 – 10:05)				
6.	Pillar 3: Future Skills Digital skills Technical Skills Business Acumen Soft Skills	10:05 – 10:20	10 mins + 5m Q&A	Marelize Gloy
7.	Keynote Address Breaking my own glass ceiling	10:20 – 11:05	20 mins + 10- minute interview with Marelize 10m Q&A	Dr. Steve Jason Chingwaru
Closing Remarks & Poll Winners (5 Mins)				
8.	Closing Remarks	11:05 – 11:20	15 mins	Rianne Potgieter